Naturistbilder nakne norske gutter

Egeland Hannah

naturistbilder nakne norske gutter

mest sette. Sjokkerte med nakne menn ABC Nyheter Unni Askeland maler sin egen sønn naken - TV2 Norske menn om å være naken med barn: - De som tenker Jan Thomas vil ikke ha sex. Norske, nina (23) om møtene med «Instagram-kongen Han er ikke så ekkel som man skulle tro. Torben skapte debatt med bildet av seg selv og datteren som badet.

Naturistbilder nakne norske gutter -

Jeg tror det er sunt å være naken med barna sine. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover til vi nyttårsaften avslører årets mest sette video. Man merker fort når de er blitt for store, kommenterer en leser, mens en annen mener det er eventuelt de som reagerer det er noe galt med: - Jeg har alltid badet naken med mine barn, til det ikke var naturlig mer. SIDE2 Danske Torben, som delte bilde av seg selv mens han badet i badekar sammen med sin lille datter, skapte røre både på hans Facebookside, og under vår artikkel. Det gir ingen mening i at barn skal oppleve at foreldrene ikke vil ha dem i nærheten når de er små. Nummer 15: Kjempebåt på strak kurs mot strandgjestene. Om de skulle si noe, ville jeg ikke hatt noe problem med forklaringen. Altså på badet og når jeg skiftet på soverommet. Nummer 28: Her skjeller presten ut fotografen, nummer 29: Bikinibilder vekker harme, nummer 30: Her går det rundt for Dreamliner. Men en ting er helt sikkert: Nakenhet har ingen ting med sex å gjøre, skriver hun. Nummer 16: Sjekk ut den sjeldne kjempefisken, nummer 17: Freds kjærlighetssang rører en hel verden. Side2s blogger Casa Kaos, Marte Frimand-Anda, har skrevet et blogginnlegg etter å ha lest om Torben. Blant dem er Quincy Jones, fotballspillerne Christian Brink og Lars kristian Eriksen, bryter Fritz Aanes og sprinteren Lars Halvard Grimsrud. Kan mor, kan far. Sønnen min er snart. Lørdagsmagasinet ble med da Ragnar Bragvin Andresen (20) poserte foran kamera. Dette gjelder også i situasjoner der man er naken.

Naturistbilder nakne norske gutter -

For har det blitt et så stort tabu, at menn anses å være pedofile om de er nakne med sine egne barn? For nakenhet, også for far, er naturlig, poengteres det. Nei, jeg er ikke bekymret for at de skal si noe. Før hun avslutter: - Og sånn generelt: En far som bader med sin datter er helt innafor. Nummer 27: Stor asteroide vil sannsynligvis treffe jorda. Siste fra forsiden Brøyteulykke i Hallingdal: Erklært død Populært. Saken er vår niende mest sette. LES hele artikkelen her: Torbens innlegg tar av på Facebook: - At en far bader med datteren sin er ikke pedofili, det er hygge. Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Jeg både bader og dusjer sammen med ham.

: Naturistbilder nakne norske gutter

Nummer 23: Badende tvillinger rører en hel verden. Nummer 24: Fant mumie på loftet, nummer 25: Se barnets første møte med glattisen. Jeg tror de fleste vil forstå at nakenhet foran barna skjer noen ganger og at det er naturlig. Nakenhet er naturlig, og det er ikke ønskelig at han skal få et unaturlig og anstrengt forhold til nakenhet, sier en kollega. Museet ville vise at det ikke bare er nakne kvinner som har spilt en viktig rolle i kunsten. Fotograf John Andresen har gjort det til et levebrød å ta bilder av avkledde norske menn. Han satser nå på en karriere innenfor langrenn og rulleski hos Sportsklubben Njård, - Jeg håper folk ser det som sporty bilder. Desember: Utstillingen fant sted på et av Frankrikes mest anerkjente museer, og var den første av sitt slag i landet. Ragnar håper de avkledde bildene kan skape blest om han som idrettsutøver. Når de blir store nok til å bli flaue, tror jeg nok vi kommer til kle mer på oss. Det er helt naturlig for oss. Les mer i bloggen til Lørdagsmagasinets journalist her. Begge to er selvfølgelig nakne. Både mannen og jeg har badet, dusjet, kost, lekt og sovet sammen med begge barna. Se videoene vi har presentert tidligere: Nummer 10: naturistbilder nakne norske gutter Her hopper hjorten på trampoline, nummer 11: De skulle bare bore en brønn. Foto: Privat, naturlig ting, vi spurte noen av småbarnsfedrene i Nettavisen-redaksjonen, hvorvidt de dusjer med sine barn, og om de har gjort seg noen tanker rundt dette å være naken sammen med sine barn. Endres med alderen, et par av de andre fedrene sier de av mer praktiske årsaker sjelden er den av foreldrene som bader med barna. Når det er sagt, tar vi jo ikke bilder i badekaret og legger på Facebook eller knipser julebilder i nettoen. Også barnas alder og deres opplevelse av det, er avgjørende. Jeg skrev innlegget fordi det i Danmark har blitt en tendens til at man tror alle menn er pedofile. De fleste som kaster klærne foran linsa hans er idrettsmenn og ballettdansere. Helt naturlig og normalt! Se bra ut, og kroppen skal komme fram, sier fotografen. Nummer 26: Elsker rømte ut vinduet i sengetøyet. På flere institusjoner får menn rett og slett ikke lov til å være alene med barn. Nummer 31: Hjelp, flyet lander på oss! Så heldig hun er, tenkte jeg da jeg så Torbens bilde. Er du fornøyd med Side2? Deling av bildet, også Side2s lesere har reagert, og de fleste uttrykker at det er synd det har blitt slik at det å være naken med sitt eget avkom, anses som noe sykt. Nummer 20: Dette bildet har rørt tusenvis, nummer 21: Vibrerende truse som redder forholdet, nummer 22: Utrolig at sjåføren reiser seg etter dette krasjet.